Aktiviteter 2010

Välkommen till våra aktiviteter på Livsglädjens Kennel i Tösse!

Nedan ser Du en bild av deltagarna vid den funktionsbeskrivning som vi hade lördag 23 oktober 2010 med Frejdiga kullen och några till och vi tackar särskilt funktionsbeskrivarna Thomas och Verionika Johansson som ställer upp för oss Goldenuppfödare.Nedan ser Du från vänster hundarna Fanny, Zorro, Nalle, Viggo, Smulan, pappa aslan, Silje och Leo

Nedan ser Du bild från valpträff med Jaktliga kullen 28 augusti 2010. Det var den dag då Åmålstrakten fick det värsta regnovädret på väldigt lång tid, så det blev mycket blött och vi fick sjöutsikt. Tack vare tålmodiga valpköpare så lyckades vi få genomfört en mycket trevlig första valpträff med Jaktliga kullen, som Du ser nedan från vänster med kennelmamma Ulla med pappa Hoffa och mamma Freja, Smilla i Växsjö, Chilli i Lerdala, Ebba i Karlstad, Spirit i Mariestad, Blondi i Vara, Wilson i Marstrand och Buster i falkenberg. Den ende som saknades var Sallad i Marstrand som var ute på valturne.

Vi hade 21 augusti valpträff med Smuliga kullen som föddes 10 april 2010 och ovan ser Du Nelson, Jessi, Blondi,Elsa,Baptista och mamma Smulan. (Nimbus kunde ej vara med på denna bild eftersom smulan var i höglöp.)

24 april 2010 hade vi en mentalbeskrivning vid Säffle Brukshundklubb med Gulliga och Strålande kullen. Här är några av deltagarna

Aktuellt

Elza ätit dåligt några dagar och hade även lite små flytningar i vulvan ca tre veckor efter parning, som är ett bra tecken på valpar Ett annat bra tecken är att magomfånget ökat från ca 60 till 65 vid andra juverraden bakifrån samt att spenar lite rosaaktigare. På bilden ser Du Gabbie med Elza i startposition. Vi har 26-27 februari parat henne med Maestro och vi hoppas på att få fina Dual Purposevalpar i slutet av april med leverans i början av veckan efter midsommar. Skicka oss gärna ett mail om Du är intresserad av en valp, så hör vi sedan av oss om läget.Maila oss om Du får valp annanstans.Det dröjer ca sex veckor från parning innan man kan se på tiken om hon har valpar. Aktuell lägesrapport lägger vi löpande ut här i Aktuelltrutan.