Aktuellt

Ny valpkull

Ny valpkull

Vi har 26-27 februari parat Livsglädjens Målriktade Elza med Livsglädjens Påhittige Maestro. Vi hoppas på valpar i slutet av april med leverans strax efter midsommar. Vi tycker absolut att magen växer och att hårsvallet i ljumsken sticker ut mycket mer än normalt och att spenarna blivit betydligt rödare. Det har skett en ökning av magomfång vid andra spenparet bakifrån från ca 60 cm för en månad sedan till ca 73 cm nu den 10 april. Vi tycker absolut att hon måste ha valpar i magen.På bilden ser Du hur Gabbie och Marcus sitter och känner på Elzas alltmer spända mage. Maila oss om Du vill anmäla intresse för en valp i denna kull.

Golden från Livsglädjens kennel

Golden från Livsglädjens kennel

Vi har en facebokgrupp för alla som har en Golden från Livsglädjens kennel. Du är välkommen att gå med i gruppen om Du själv eller Din familj eller någon i Din närhet har en Golden från Livsglädjen. Här kan Du se Aktuell information av alla slag. Vi har som målsättning att ha en öppen och stödjande kommunikation, som ska vara befriad från pekpinnar. Gruppen heter ”Golden från Livsglädjens Kennel” .Vårt motto är att Delad glädje  är dubbel glädje medan Delad sorg är halv sorg! 

På bilden ovan ser Du hur Tage lämnar över den åtråvärda staven-Livsglädjarnas vandringsstav för segerrika insatser på jaktprov och workingtester- till Ulla.

Malins böcker

Malins böcker

Här är omslaget till vår dotter Malins bok om hundar, som heter Tass i hand som finns att beställa hos internetbokhandlare. Mer info om hennes andra böcker och info om hennes verksamhet på hennes hemsida www.malinsbocker.com.

Livsglädjens
Kennel

Vårt kennelnamn blev godkänt och registrerat hos Svenska Kennelklubben 22 oktober år 2001, efter att Ulla under år 2000 gått igenom godkänd uppfödarutbildning, som anordnades av Svenska Goldenretrieverklubben. Vår första golden skaffade vi år 1978, dvs samma år som vi, Ulla och Tage, gifte oss. Vi har under dryga 20 år haft 75 valpkullar och fött upp ca 500 valpar.

När man säger att det var bättre förr så beror det oftast på dåligt minne!

Våra hundar

Valpar på G

Kontakt

Aktiviteter