2024

Här ser du några av våra aktiviteter från 2024.

3 februari hade vi årets första samträning efter denna kalla och mycket snörika vinter. Vi hittade en glänta i söderläge invid Tydjesjön där snön smält undan rejält av senaste dagarnas vårvintervärmande solstrålar. På bilden ser Du från vänster Jan med Fartfyllde Robin, Ulla med Målriktade Madicken(Maddie) och Aktiva Lizzie, Misa med Hjärtliga Märtha, Ulric med Prima Freja, Lotta med Aktiva Cava och Maria med Aktiva Millie

17 mars hade vi årets första träning med fågel och kanin, som vi tog upp ur våra viltfrysar.På bilden ser Du från vänster Nyårige Trolle, Aktiva Lizzie, Målriktade Maddie, Trolliga Trolla, Hjärtliga Märtha och Unika Millie.Det är en bra stadgeträning att få dem att ligga och sitta lugnt kvar trots lockelsen av viltet som ligger strax framför dem.

Söndag 7 april hade vi valpträff med Förtrollande kullen efter Nyårige Trolle och Kraftfulla Gloria. Kullen föddes 17 oktober. Vi började inne i vårt hundstall med fika, då det var lite regnigt. Alla valparna skötte sig exemplariskt då vi släppte dem lösa i stallet tillsammans med oss alla. Ulla visa trimning o vi utbytte erfarenheter av många slag o sedan gick vi ut i skogen o träna spår och apportering och sök mm. Trolle visa markering på fågel och sök och linjetag med dirigering. Alla valpar skötte sig bra på att hålla spår på rådjursklöve och att hämta in dummies. Det är viktigt att vara konsekvent och inte gå för fort fram. Här kommer en del bilder från de olika valparnas deltagande i olika aktiviteter och på de sex valpar som hade tillfälle att vara med på valpträffen. På gruppbilden saknas Thelma från Fredrikstad som hade åkt då vi kom på att ta gruppbilden.

Våra hundar

Valpar på G

Kontakt

Aktiviteter