Aktuellt

Inför Goldenspecialen 2024

Inför Goldenspecialen 2024

Delar av vårt träningsgäng som var här på valpgos med Äventyrliga kullen innan valparna i midsommar flyttade vidare till sina nya familjer. Vi har nu målsättningen att varva upp träningen inför årets höjdpunkt för oss goldenvänner, nämligen Goldenspecialen 9-11 augusti vid Herrfallet i Arboga

Malins böcker

Malins böcker

Här är omslaget till vår dotter Malins bok om hundar, som heter Tass i hand som finns att beställa hos internetbokhandlare. Mer info om hennes andra böcker och info om hennes verksamhet på hennes hemsida www.malinsbocker.com.

Golden från Livsglädjens kennel

Golden från Livsglädjens kennel

Vi har en facebokgrupp för alla som har en Golden från Livsglädjens kennel. Du är välkommen att gå med i gruppen om Du själv eller Din familj eller någon i Din närhet har en Golden från Livsglädjen. Här kan Du se Aktuell information av alla slag. Vi har som målsättning att ha en öppen och stödjande kommunikation, som ska vara befriad från pekpinnar. Gruppen heter ”Golden från Livsglädjens Kennel” .Vårt motto är att Delad glädje  är dubbel glädje medan Delad sorg är halv sorg! 

På bilden ovan ser Du det träningsgäng med hundar som vi nästan dagligen tar med oss ut i skogen för att träna apportering och sök mm. På bilden ser Du från vänster Aktiva Lizzie, Nyårige Trolle, Trolliga Trolla och Målriktade Maddie.

Livsglädjens
Kennel

Vårt kennelnamn blev godkänt och registrerat hos Svenska Kennelklubben 22 oktober år 2001, efter att Ulla under år 2000 gått igenom godkänd uppfödarutbildning, som anordnades av Svenska Goldenretrieverklubben. Vår första golden skaffade vi år 1978, dvs samma år som vi, Ulla och Tage, gifte oss. Vi har under dryga 20 år haft 75 valpkullar och fött upp ca 500 valpar.

 

Den stora kärleken byggs av många små kärleksfulla handlingar

 

 

 

Våra hundar

Valpar på G

Kontakt

Aktiviteter